Kezban - Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. *Milli ve manevi değerlere sahip, sorumluluklarının farkında, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen, teknolojiyi kullanan, hayata ve yüksek öğrenime hazır erdemli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 09:00 Bitiş : 15:35(Pazartesi 16:25)
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Denizli´nin değişik bölgelerine öğrenci servisi bulunmaktadır
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu: 2018 LGS Sonuçlarına göre; 1 Erbakır Fen Lisesi, 1 Aydem Fen Lisesi, 1 Yaşar-Kımıl Fen lisesi, 35 İmam Hatip Fen Lisesi
Sportif Etkinlikler: Küçükler ve Yıldızlar Hentbol, Kız Futbolu, Satranç, Yakan Top, Mendil Kapmaca, Sudoku
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: DENİP, Tübitak 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Kardeş Okul

Telefon - 02582128090