Kezban-Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://kezbanalicinariho.meb.k12.tr
Adres : Yunus Emre Mahallesi. 6430 Sokak No17 Pamukkale/Denizli Acıpayam yolu üzeri Kınıklı Pekdemir AVM Arkası
VİZYON : Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. *Milli ve manevi değerlere sahip, sorumluluklarının farkında, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen, teknolojiyi kullanan, hayata ve yüksek öğrenime hazır erdemli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüz
Saatler : Başlama: 09:00 Bitiş : 15:20(Pazartesi 15:50)
Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Servis : Denizli´nin değişik bölgelerine öğrenci servisi bulunmaktadır
Ulaşım : Şehir içi otobüs ve minibüsler
Yerleşim Yeri : Acıpayam yolu üzeri Kınıklı Pekdemir AVM arkası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkeze 5 km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2018 LGS Sonuçlarına göre; 1 Erbakır Fen Lisesi, 1 Aydem Fen Lisesi, 1 Yaşar-Kımıl Fen lisesi, 35 İmam Hatip Fen Lisesi
Sportif Etkinlikler : Küçükler ve Yıldızlar Hentbol, Kız Futbolu, Satranç, Yakan Top, Mendil Kapmaca, Sudoku
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Fuarı